Ochrana vašich osobních údajů nás zajímá
Společně s našimi partnery 1 přistupujeme k údajům na zařízení a/nebo je ukládáme. Patří mezi ně jedinečné identifikátory souborů cookies, které slouží ke zpracování osobních údajů. Tyto volby můžete přijmout nebo je spravovat přes níže uvedený odkaz. To můžete kdykoli provést i na stránce zásad ochrany osobních. údajů. Váš výběr pak předáme partnerům, což nijak neovlivní údaje prohlížení.
Společně s našimi partnery zpracováváme údaje s tímto cílem
Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení. Přesné údaje o zeměpisné poloze a identifikace pomocí skenování zařízení. Personalizovaná reklama a obsah, měření reklam a obsahu, průzkum publika a rozvoj služeb. Seznam partnerů .

Zdravé podzimní recepty plné vitamínů
Nakupujte online a ušetřený čas věnujte přípravě zdravých receptů pre svojich najbližších.
Banánový chlebíček na sladkou snídani

Ingredience
* 2 hrnky polohrubé mouky * 1 lžička jedlé sody * ¼ lžičky soli * ½ šálku másla * ¼ šálku hnědého cukru * 2 vejce * 2 ½ šálku rozmačkaných vyzrálých banánů

Postup
KROK 1: Předehřejte troubu a formu na bochník lehce vymažte tukem. KROK 2: Ve velké míse smíchejte mouku, jedlou sodu a sůl. V samostatné misce smíchejte máslo a hnědý cukr. Vejce rozmíchejte a pomalu přidejte rozmačkané banány, dokud se vše dobře nespojí. Banánovou směs vmíchejte do moučné směsi a poté těsto nalijte do připravené formy.

Poslední krok & tip
KROK 3: Pečte v předehřáté troubě 65 minut. Upečený chlebíček nechte vychladnout ve formě asi 10 minut a poté jej vyklopte na mřížku. TIP: Zabalte bochánek do voskového papíru, vydrží tak déle čerstvý.
Košík
Váš košík
Vyberte službu, která je pro Vás nejvhodnější
Prázdný košík
Tady uvidíte položky přidané do košíku