Používáme soubory cookie, abychom Vám usnadnili používání naší webové stránky. Dejte nám vědět o vašich preferencích.

S námi si grilovačku užijete do sytosti!
Je čas to rozpálit! S námi si můžete vychutnat letní grilovací večery naplno! Máme pro vás nabídku pečlivě připravených hotových marinovaných produktů, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Jak si připravit doma na grilu lahodný burger?

Smíchejte mouku a sůl. Rozdrolte droždí, přidejte 5–10 ml vody a cukr. Do oleje přilejte zbytek vlažné vody. Vejce rozklepněte, polovinu přidejte do vody s olejem a promíchejte. Zbytek vejce si nechte na potření housky. Smíchejte mouku, tekuté přísady a těsto důkladně propracujte – musí být lepkavé. Pak jej nechte vykynout a vypracujte čtyři stejně velké bochánky.
Na pekáči nechte bochánky ještě vykynout. Poté je potřete vajíčkem a pečte při teplotě 200 °C přibližně 13 minut.
Začněte opékat slaninu a cibuli. Maso na burger připravte podle návodu na obalu, na opečenou stranu masa položte plátek čedaru. Rozpůlenou bulku opečte, přidejte omáčku a poté maso se sýrem, slaninou a cibulí. Na závěr doplňte burger o čerstvou zeleninu podle své chuti. Dobrou chuť!
